Menu

Over Flink Fietsen

Leidenaren ontdekken de flinke fietser in zichzelf.

Waarom niet?

Waarom niet wat vaker op de fiets naar werk of met de bakfiets naar de supermarkt? Ook als het regent of waait zijn de fietspaden gewoon open. Dus trek een poncho aan, of trap een beetje harder, want we gaan Flink Fietsen.

FF

FF naar een festival, FF naar het strand, de stad, de polder of de plassen. Op de fiets ben je er zo. Het Flink Fietsen logo kom je vanaf nu steeds vaker tegen op plekken en evenementen in Leiden. Want FF wordt de norm: binnenkort doet Leiden alles op de fiets!

Flink Fietsen

Het wordt alleen nog maar beter

Leiden en de omliggende gemeenten investeren de komende jaren flink om het voor fietsers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met nieuwe en betere verbindingen, veiligere routes, betere stallingen en zelfs de aanleg van snelfietspaden. Bekijk hier een overzicht van de verbeteringen.

Trots op de trappers

Wat wij verstaan onder Flink Fietsen? Dat je zo vaak mogelijk de fiets pakt en je daar goed bij voelt. Want door flink te fietsen blijf je niet alleen lekker in beweging, je geeft ook het goede voorbeeld en draagt bij aan aan een schoner milieu, en aan een betere bereikbaarheid van de stad. Daar kun je elke dag flink trots op zijn.

FlinkFietsen posters

Contact

Reageren? Dat kan via Facebook FlinkFietsen.
Vragen of suggesties aan de gemeente? Klik hier